Zumba® Gold

Update

Op dit moment (1e kwartaal 2022) zijn er niet voldoende deelnemers voor deze les. Daarom zijn m.i.v. maart 2022 de twee Zumba-groepen samengevoegd tot 1 les op maandagavond van 19.30-20.30 uur. Onze gecertificeerde trainer heeft aandacht voor uw instapniveau.

Wat houdt het in?

Zumba® Gold is dezelfde workout als Zumba®Fitness maar nu voor beginners en actieve ouderen. Het programma is speciaal ontwikkeld om de beginselen van het internationale dans- en fitnessprogramma Zumba®Fitness onder de knie te krijgen. Zo zijn de basisbewegingen van deze zuid-amerikaanse workout goed te leren. En de aanwijzingen van de trainer zijn makkelijk te volgen, ongeacht je leeftijd en je fysieke niveau. Je kunt de bewegingen zo explosief maken als jij zelf wil.

Zumba® Gold garandeert iedereen een veilige en effectieve workout. Het creëert dezelfde partysfeer die Zumba® juist zo leuk, anders en makkelijk maakt. Je traint taille, buik en heupen lachend op Zuid-Amerikaanse muziek. Je hebt met Zumba® eigenlijk niet door dat je aan het sporten bent. Zumba® Gold is de mooiste tijd van je leven. Doe mee, lach en geniet van het Zumba® leven!! 

Voor wie is het?

Het is ontwikkeld voor beginners, actieve ouderen en alle andere deelnemers die speciale aanpassingen nodig hebben voor een succesvolle workout. Kijk hier voor een item over onze les op BredaNu.

Trainer

Zumba® Gold wordt gegeven door onze speciaal hiervoor gecertificeerde trainer: Sammy-Jo Antonissen

Klik hier voor het lesrooster

 

Klik hier voor twee gratis proeflessen

 

Klik hier voor de tarieven