Tricking

Wat is tricking:

Tricking is een vrije manier van bewegen waarin diverse elementen van meerdere disciplines samen komen. Elementen van martial arts (kungfu, capoeira, taekwondo etc.) worden gecombineerd met acrobatiek (turnen, tumbling, breakdance, free running) waarin je je eigen stijl kan ontwikkelen in kicks, twists en flips.

Tricking zie je overal terug in o.a. films, clips, dans, games en heeft het Wauw-effect. Deze tricks lijken vaak onmogelijk maar zijn goed aan te leren en stap voor stap op te bouwen met geduld, discipline en wilskracht.

Voor wie is deze les:

Voor mensen die hun creativiteit willen uiten in het bewegen, in het opzoeken van hun eigen grenzen en die willen verleggen. Met tricking leer je controle te krijgen over lichaam en geest, op de grond en in de lucht. Naast fysieke uitdagingen zijn er ook zeker mentale uitdagingen. Na het landen van je tricks en combos krijgt je lijf adrenaline en je zelfvertrouwen een enorme boost. Je zult merken dat dit je kan helpen om lastige of moeilijke zaken in het dagelijkse leven met de borst vooruit te overwinnen.

De groep bestaat uit zeer diverse mensen met verschillende achtergronden en skills. We zijn zeer sociaal. En verwelkomen iedereen die binnen komt. Het maakt niet uit van welk niveau. Op de vloer inspireren en motiveren we elkaar om steeds verder te groeien, de sky is the limit!

Strippenkaart:

Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen. Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart van 10 lessen voor 50 euro. Daarmee betaal je in het seizoen 2019/2020 alleen voor de les die je deelneemt. De strippenkaart is één seizoen lang geldig.

Trainer:

Kenneth

 

Klik hier voor het lesrooster

 

Klik hier voor twee gratis proeflessen