Start nieuwe groepstraining Vier Seizoenen Fit

Start nieuwe groepstraining Vier Seizoenen Fit
8 juni 2020 No Comments » Nieuws Jessica van Oeveren

De een traint om fit te zijn voor de wintersport, de ander traint om in vorm te zijn voor de zomervakantie, ieder van ons weet voor zichzelf wanneer het tijd is om in beweging te komen. Inmiddels weten we allemaal hoe belangrijk het is om een gezond, sterk en weerbaar lichaam te hebben, niet alleen in de winter of de zomer maar vier seizoenen lang. Het hele jaar door. De Samensprong start dit jaar daarom met het programma “Vier Seizoenen Fit”, een groepstraining voor iedereen die het hele jaar door zijn/haar algemene conditie op peil wil houden of verbeteren. Spierversterking, lichaamscoördinatie, loopvermogen, “Vier Seizoenen Fit” bevat al deze elementen en wordt onder deskundige begeleiding op individueel conditieniveau aangeboden. Wij zien je graag op een van onze kennismakingslessen.

Maak kennis met de trainer van deze groepstraining

“Ik ben Jeroen Koning. Ik ben sinds 2003 spinninginstructeur bij Fitness Prinsenbeek en Better Bodies Zundert en tevens “Sneeuwfit” instructeur van de Nederlandse Ski Vereniging. Ik ben getrouwd met Jessica, bestuurslid van de Samensprong en vader van Eva die al heel wat jaartjes turnt bij onze vereniging. Ik verheug mij erg op het geven van de “Vier Seizoenen Fit” trainingen en hoop dat het een waardevolle aanvulling zal zijn op het veelzijdige sportactiviteitenpakket van de Samensprong.”

Voor wie is de training bedoeld

Voor volwassenen. Daarbij kan iedereen op zijn/haar eigen individuele conditieniveau de training volgen.

Heb je eventuele (ernstige) fysieke beperkingen, maar wel zin om te trainen, dan kun je het beste aansluiten bij onze “Fifty Fit” lessen van Debby van Beek.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze training door een e-mail te sturen aan: ledenadministratie@samensprong.nl. We gaan vanaf dit seizoen van start op woensdagochtend van 10.00-11.00 uur. We streven naar 15 of meer deelnemers.