Onze eigen Speculaas Clubactie

Onze eigen Speculaas Clubactie
13 november 2020 No Comments » Nieuws Jessica van Oeveren

We hebben nog maar net de Rabobank ClubSupportActie achter de rug met een prachtig resultaat van ruim € 500. Dankzij onze honderdzesentwintig leden die bij de Rabobank bankieren! Maar met Sinterklaas voor de deur… is het de hoogste tijd om je nog even te herinneren aan onze eigen clubactie:

De Samensprong Speculaas Clubactie.

Door alle Corona maatregelen moeten we zoveel mogelijk thuis werken, thuis zijn en daar smaakt een heerlijk speculaasje altijd goed bij. We beseffen dat we wellicht niet meer gemakkelijk langs de deuren kunnen gaan. Maar familie, vrienden, kennissen en buren kun je ook op een andere manier benaderen. Bijvoorbeeld via de WhatsApp of een belletje.

We verwachten dat jij als lid enthousiast mee zal doen voor een succesvolle opbrengst, zodat we verder kunnen sparen voor die felbegeerde Airtrack. Niet alleen leuk voor jonge lenige turners en turnsters maar zeker ook voor volwassenen 🙂

De drie leden die de meeste pakjes verkopen, ontvangen bovendien een mooie beloning voor hun werk!

In de brief die via de trainers is verspreid, lees je wat de spelregels zijn en hoe je te werk kunt gaan. Heb je deze niet ontvangen, dan kun je daarover even mailen met speculaas@samensprong.nl.

Lever je bestelling in bij Yvonne Schalk op speculaas@samensprong.nl. Tot en met aanstaande woensdag 18 november heb je daar nog de tijd voor. Dus doe je best, vraag iedereen die je kent of ze ook zo’n heerlijk pakje speculaas willen kopen om onze club te steunen. Ga ervoor!