Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport
10 oktober 2020 No Comments » Nieuws Jessica van Oeveren

(afbeelding hierboven: de € 350 die de Samensprong in 2019 ontving)

Jij beslist mee!

Rabo ClubSupport biedt ons als vereniging kennis en financiële ondersteuning. Om ons sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij onze vereniging? 

Dit is ons doel

We organiseren graag naast ons wekelijkse sportaanbod extra jaarlijks terugkerende activiteiten. Zoals het clubkampioenschap voor onze jeugdleden. Een dag van onderlinge wedstrijden in een sociale sportieve sfeer waarbij elk kind of jongere aan familie en vrienden kan laten zien waar het al die tijd aan heeft gewerkt.
Dit jaar wordt het door de maatregelen om corona er samen onder te krijgen misschien moeilijk om het op de traditionele manier te organiseren. Misschien kunnen we er een online-evenement van maken waarbij familie en vrienden vanuit hun eigen huis het kampioenschap via een beeldscherm kunnen volgen.

Als je bij de Rabobank bankiert, kun jij gratis lid worden van Rabo ClubSupport en bepaal jij welke club of vereniging een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.Surf gauw naar de website van Rabo ClubSupport waar de stappen goed uitgelegd staan en steun de Samensprong: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/


Je hebt nog 15 dagen om je stem uit te brengen. Wacht niet te lang en help de Samensprong!