Gymmen met peuters en kleuters… én nijntje :)

Gymmen met peuters en kleuters… én nijntje :)
10 september 2020 No Comments » Nieuws Jessica van Oeveren

Lekker leren koppeltje duikelen, je evenwicht bewaren, spelen met ballen, kruipen door tunneltjes, springen en landen op je voeten. Kinderen vinden het bij ons!

Ook in dit net begonnen nieuwe sportseizoen 2020-2021 kunnen peuters en kleuters weer fijn komen gymmen bij de Samensprong. Op woensdagen van 13.30 tot 14.30 uur is er een kleutergroep en op donderdagen van 11.00 tot 11.45 uur een peutergroep. Een ouder/verzorger doet natuurlijk altijd mee in de les met de peuter.

Het doel is goed leren bewegen met behulp van allerlei spelvormen en muziek. Eigenlijk kunnen peuters en kleuters niet zonder deze gym omdat het hen helpt zich op een speelse manier te ontwikkelen. En voor de ouder/verzorger is het een leuke manier om in contact te zijn met zijn/haar peuter.

Tijdens deze lessen gaan de kinderen ook hun nijntje Beweegdiploma halen. Dit is een beweegprogramma speciaal ontwikkeld voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. Hiermee leren peuters en kleuters spelenderwijs in ongeveer 20 goed onderbouwde lessen de basisvormen van bewegen. Als beloning krijgen ze het nijntje Beweegdiploma waarop staat wat ze geleerd hebben.

Is dit iets voor jouw kind? Neem dan contact op met ons voor een proefles.