Winterse conditietraining zonder lid te zijn

Winterse conditietraining zonder lid te zijn
5 oktober 2018 Reacties uitgeschakeld voor Winterse conditietraining zonder lid te zijn Nieuws admin
Fietsen, wandelen, hardlopen enz.  In de zomer doet u dat volop buiten, maar nu het weer natter en kouder kan zijn, komt het niet zo van sporten! Naast het sporten mist u misschien ook het sociale contact.

Voor die mensen heeft de Samensprong in de wintermaanden een speciale training in de grote turnhal van de Drie Linden. U kunt vanaf donderdag 18 oktober a.s. tot en met 28 maart 2019 in ons GEMENGDE sportuur uw conditie op pijl houden. Wanneer u zich aanmeldt, komt u momenteel op de wachtlijst. We nemen met u contact op zodra er een plekje vrij is.

Dag en tijd

Donderdag in de turnhal in de Drie Linden van 10.00 uur tot 11.00 uur , zaal open 9.45 uur.

De deelnemers

De training is gemengd en dus open voor dames en heren, zonder leeftijdsgrens! Men bepaalt zelf zijn of haar doel. Maar heeft wel de intentie goed te sporten.

De inhoud

Uitgangspunt is training om fit de wintermaanden door te komen en in het zomerseizoen zonder terugval verder te kunnen gaan met de eigen sportactiviteiten.

  • 15 min. warming op.
  • 30 min. spierversterkende oefeningen met hulpmiddelen.
  • 15 min. vloer-oefeningen (buik, billen, benen) cooling down.

Waar nodig aanpassingen aan persoonlijke beperkingen.

Kosten

De kosten bedragen € 30,00 voor 10 trainingenkaart.

Men kan per week beslissen om wel of niet deel te nemen. Op die manier betaalt men alleen voor de training wanneer men deelneemt.

Heeft u nog tegoed op uw kaart van vorig jaar? Dan kunt u het restant dit winterseizoen vanaf 18 oktober weer gebruiken. Houdt u na maart 2019 tegoed over op uw kaart? Dan kunt u het restant op 2 manieren gebruiken:

  • in het winterseizoen oktober 2019/maart 2020
  • in het zomerseizoen april/september 2019

Let op! De kaart is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

U kunt voordat u beslist gratis aan 1 proeftraining deelnemen. Kom eens een kijkje nemen met uw sportmaatje(s) van de zomer!

Trainer: Janes Otto.