Kleding

Kleding

Verenigingskleding is goed voor de herkenbaarheid van De Samensprong en voor de overzichtelijkheid tijdens de les. Ook is sportkleding veiliger: zo kunnen we ongelukken voorkomen. Voor de turngroepen is verenigingskleding daarom verplicht.

Kleding wedstrijdgroepen meisjes

De meisjes van de selectie dragen een wedstrijd-turnpakje op hun wedstrijden en eventueel op de trainingen. Het wedstrijdturnpakje wordt iedere 2 jaar nieuw gekocht i.v.m. groei van de meisjes.

Daarnaast draagt een turnster een trainingspak van de vereniging naar de wedstrijden. Trainingspakken gaan zo’n 5 tot 6 jaar mee en zijn en blijven eigen-dom van de vereniging; hier wordt jaarlijks een huurbedrag voor gerekend.

De aan te schaffen sporttas is eigendom van de turnster i.v.m. hygiëne en gebruiks-sporen.

We hebben alles op een rijtje gezet zodat duidelijk is hoe de commissie werkt en tot haar keuze komt. Dat lees je hier.

Voor vragen over wedstrijdkleding meisjes mail je naar: wedstrijdkledingmeisjes@samensprong.nl

Kleding recreatiegroepen meisjes

Voor de meisjes is er een blauw turnpakje: ERVY MAE samt glatt (velours) in de kleur Tinte. Deze kun je zelf bestellen op onze verenigingspagina op de CEK-website. Klik daarvoor op deze link. Let op, houd rekening met een levertijd van 4-6 weken! Zonder het verplichte turnpakje kan de turnster niet deelnemen aan de clubkampioenschappen.

Veel meisjes willen er ook graag een broekje bij (blauw velours). Dit is overigens niet verplicht. Deze broekjes zijn te bestellen op www.turnpakjeswebshop.nl.

Regelmatig houden we binnen de vereniging verkoop- en pasmomenten voor de turnkleding (soms zijn er tweedehands pakjes beschikbaar). Informatie krijg je daarover via je trainer.

Voor vragen over recreatiekleding mail je naar: kleding@samensprong.nl.

Kleding recreatiegroepen jongens

Voor de jongens is er een blauwe broek en een shirt met het logo van de Samensprong. Beide kunnen aangeschaft worden op regelmatige verkoop- en pasmomenten binnen de vereniging voor turnkleding. Informatie daarover krijg je via de trainer. De blauwe broek kun je ook bestellen bij CEK Gymnastics in Zwijndrecht. Klik daarvoor op deze link. Let op, houd rekening met een levertijd van 4-6 weken! Zonder de verplichte kleding kan de turner niet deelnemen aan de clubkampioenschappen.

Regelmatig zijn er verkoop- en pasmomenten voor de turnkleding. Informatie daarover krijg je via je trainer.

Voor vragen over recreatiekleding mail je naar: kleding@samensprong.nl.