Kleding

Kleding

Verenigingskleding is goed voor de herkenbaarheid van De Samensprong en voor de overzichtelijkheid tijdens de les. Ook is sportkleding veiliger: zo kunnen we ongelukken voorkomen. Voor de turngroepen is verenigingskleding daarom verplicht.

Kleding wedstrijdgroepen meisjes

De meisjes van de selectie dragen een wedstrijd-turnpakje op hun wedstrijden en eventueel op de trainingen. Het wedstrijdturnpakje wordt iedere 2 jaar nieuw gekocht i.v.m. groei van de meisjes.

Daarnaast draagt een turnster een trainingspak van de vereniging naar de wedstrijden. Trainingspakken gaan zo’n 5 tot 6 jaar mee en zijn en blijven eigen-dom van de vereniging; hier wordt jaarlijks een huurbedrag voor gerekend.

De aan te schaffen sporttas is eigendom van de turnster i.v.m. hygiëne en gebruiks-sporen.

We hebben alles op een rijtje gezet zodat duidelijk is hoe de commissie werkt en tot haar keuze komt. Dat lees je hier.

Voor vragen over wedstrijdkleding meisjes mail je naar: wedstrijdkledingmeisjes@samensprong.nl

Kleding recreatiegroepen meisjes

Voor de meisjes is er een effen turnpakje (velours en zonder mouwen) in de kleur navy blauw (€29,95). Deze kun je bestellen op www.kringelsport.nl

Veel meisjes vinden het fijn om ook een broekje te dragen over hun turnpakje. Deze is ook bestelbaar op bovenstaande website. Het gaat dan om het effen turnbroekje (velours) navy blauw (24,95).

Het broekje is echter niet verplicht. Het turnpakje is wel verplicht als de turnster ook mee wil doen aan de clubkampioenschappen.

Soms zijn er ook tweedehands turnpakjes en broekjes beschikbaar. Voor vragen hierover kun je terecht bij je trainer(ster).

Voor vragen over recreatiekleding mail je naar: kleding@samensprong.nl.

Kleding recreatiegroepen jongens

Voor de jongens is er een blauwe broek en een shirt met het logo van de Samensprong. De blauwe broek kunt u bestellen bij https://www.sportdirect.com/nl/120007-7000-euro-shorts-ii/, de Hummel euro shorts II kleur navy. De shirtjes zijn verkrijgbaar via de trainer of de kledingcommissie. Vanwege bedrukking kunt u deze niet zelf bestellen.
Zonder de verplichte kleding kan de turner niet deelnemen aan de clubkampioenschappen.

Voor vragen over recreatiekleding mail je naar: kleding@samensprong.nl.