Nijntje Beweegt

Nijntje Beweegt peuters

De nijntje Beweegt-groep peuters is speciaal bedoeld om deze jonge kinderen (van 2 tot 4 jaar) op een speelse wijze te helpen zich fysiek goed te ontwikkelen. Daarbij is tijdens de les de actieve deelname van 1 ouder/verzorger per deelnemend kind verplicht. De ouder/verzorger krijgt op die manier van de trainer ook een aantal tips voor het bewegen thuis.

Nijntje Beweegt peuters: dinsdagochtend van 10:30 – 11:15 uur.

Nijntje Beweegt kleuters

In de nijntje Beweegt-groep kleuters maken de kinderen (van 4 tot 6 jaar) een volgende motorische stap met nieuwe spelvormen en uitdagingen van onze trainer. Deze bewegingslessen sluiten naadloos aan bij kleuters, die nu zonder ouder/verzorger aan de groep mogen deelnemen.

Nijntje Beweegt kleuters: woensdagmiddag van 14:00 – 15:00 uur.

Nijntje Beweegt

Dit bewegingsprogramma dat landelijk veel bekendheid geniet en waarvoor een speciale certificering nodig is, is gericht op jongens en meisjes die van bewegen houden en voor kinderen die dat nog gaan ontdekken. Rennen, koppeltje duikelen, sportieve spelletjes doen. Het komt allemaal aan bod in de speelse lessen! Kinderen kunnen daar goed hun energie in kwijt.

Wat heeft nijntje Beweegt jouw kind te bieden:
  • sociale interactie met andere kinderen
  • het is goed voor de lichamelijke conditie
  • bevordert de fijne en grove motoriek
  • maakt het lichaam sterker en leniger
  • na verloop van een aantal lessen is er het Nijntje beweegt-diploma

Voor wie?

Nijntje Beweegt peuters is bedoeld voor 2 tot 4-jarige peuters. Nijntje Beweegt kleuters is bedoeld voor jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar oud. De groep bestaat uit maximaal 15 kinderen. Er zijn eerst twee gratis proeflessen te volgen, daarna zijn de kosten € 36,15 per kwartaal, en eenmalig 15 euro inschrijfgeld.

Informatie

Wil je meer informatie, of wil je je zoon of dochter aanmelden? Neem dan contact met ons op via ledenadministratie@samensprong.nl.